Na s艂odko 艢niadania i kolacje

Owsianka z granatem i tahini

Kalorie: 660 kcal
Bia艂ko: 43,5 g
T艂uszcze: 22,2 g
W臋glowodany: 76,2 g
Owsianka z granatem i tahini

Sk艂adniki:
P艂atki owsiane 鈥 80g
Tahini(pasta sezamowa) 鈥 30g
Pestki granatu 鈥 100g
Od偶ywka bia艂kowa waniliowa 鈥 30g
Erytrytol/inny s艂odzik – wed艂ug gustu
Woda 鈥 oko艂o 250ml

Przygotowanie:
1. P艂atki owsiane zalej wod膮, oko艂o 0,5cm ponad lini臋 p艂atk贸w. Dodaj s艂odzik. Gotuj przez oko艂o 5 minut, a偶 p艂atki nap臋czniej膮 i poch艂on膮 wod臋.

2. Pod koniec gotowania, ca艂y czas mieszaj膮c dodaj od偶ywk臋 bia艂kow膮, tahini i pestki granatu.